Kontakta gärna oss om ni har några frågor om våra tjänster

Hus & Hem

Vi tillverkar allt i trä precis så som du vill ha det.
Vi mäter och mallar oftast på plats, tillverkar så mycket det går i verkstan och sedan kommer vi och monterar. Det är inte i sig unikt och det är det fler som klarar – men det är få som har känsla för kreativa lösningar och samtidigt kan producera dem direkt i ett eget snickeri.
Det kan vi.

Våra huvudsakliga uppdragsgivare är privatpersoner som vill ha hjälp med sitt hus där standardlösningar kanske helt enkelt inte fungerar eller så vill man ha det där lilla extra. Här nedan visar vi exempel på allt från köksrenoveringar till trappor skapat med snickarglädje i sin ädlaste form.

icons8-exterior-100

Exteriör

Vi vårdar externa fasader och återställer grunden för vackra hus.

icons8-cutlery-100

Kök

Vi har förmågan att estetiskt följa just den tidsperiod då huset är byggt.

icons8-room-100

Rum & Inredning

Vi arbetar med att forma trä och anpassar oss efter era önskemål till era rum.

icons8-stairs-100

Trappor

Vi gör alla sorters trappor till olika miljöer, bara fantasin kan sätta gränser.

icons8-building-100

Offentliga Miljöer

Vi tillverkar även specialsnickrad inredning till offentliga miljöer.

icons8-home-automation-100

Byggnadsvård

Vi renoverar äldre hus efter de regler som var skrivna när huset byggdes.

Exteriör

Vi vill påstå att vi arbetar med exteriör vård av fasader, eller en återställning av i grunden vackra hus, om ni så vill. Kanske är det ett pompöst påstående, men om du fick välja, vad skulle du helst lägga blicken på, eller bo i – ett hus med t ex en eternitfasad eller en i trä med äkta snickarglädje?

Kök

Vi kan göra kök som passar ditt hus. För oss är det inga problem om du bor i ett gammalt hus som inte spelar efter dagens normer och standardmått. I vår verkstad bygger vi våra egna anpassade stommar som kan hålla ett helt annat mått.

Vi har dessutom förmågan att estetiskt följa just den tidsperiod då huset är byggt. 1890 eller 2014. Då blir varje kök unikt och tillsammans med dina önskemål skapar vi ett kök där traditionella material möter moderna lösningar och funktioner.

Rum & Inredning

Vi har alla olika uppfattning om vad som är trivsamt i ett rum – men vi kan ändå vara överens om att trä ger ett något varmare intryck än t ex plast eller betong. Sedan kan man forma trä i strama avskalade linjer eller i allsköns krusiduller – vilket som än passar dig och ditt rum.

Trappor

En trappa kan vara bara just en trappa eller så gör man något extra av den. Så den blir vacker att lägga blicken på. Vi gör båda sorter, bara fantasin sätter gränser – och det förstås, en del mått på både längden och tvären.

Offentliga miljöer

Vi begränsar oss inte till privathem – offentliga miljöer kanske är än mer i behov av anpassade och specialsnickrad inredning.

Byggnadsvård

Vi renoverar äldre hus efter alla konstens regler – efter de regler som var skrivna när huset byggdes.
Det har visat sig att linolja, väl utvalt virke och gedigna material överlag håller betydligt längre än prefab byggda modulhus, så vi har valt att tänka som förr – att det skall stå kvar i generationer.

De flesta kallar det byggnadsvård. Vi gör det för att det verkar vara bäst och av ren egoism tänker vi likadant vid nybyggen – för vem vill inte sätta avtryck i historien?